TS 3

 


Samenvatting van reviews van TS 3

De 25 meest recente reviews worden getoond.


Algemeen

Locatie

Faciliteiten

Schoon

Comfort
Prijs/
Kwaliteit

Wij hanteren ons reviewbeleid.

Marjo en Joyce - Familiegroep in mei 2022

Volgend jaar weer


de Jong - Ouder stel in apr 2022

Prachtige plek


Rixt - Ouder stel in mrt 2022

Prima appartement voor weekend of week TS!
  • Alles was eigenlijk prima, maar het bed is niet comfortabel. 2 losse boxspringbedden zou het plaatje compleet maken ipv het ledikant dat er nu staat.
  • Wanneer je voor langere tijd wil blijven, is er een wasmachine tot je beschikking.
  • Het uitzicht over Het Wad is uniek en verveelt nooit. Dichtbij het centrum van West en de boot.
  • De trap is stijl, wc en douche zijn beneden, daar moet je bewust van zijn.
  • Bij de entree ruikt het naar rook, waarschijnlijk vanuit een naastgelegen appartement. Boven is de geur er niet.
  • Let op dat je met je fiets langs een smal pad omhoog gaat en de fiets voor de deur moet om andere gasten niet tot last te zijn als zij willen passeren. Of je fiets moet je aan de weg zetten.


Mekkring - Ouder stel in mrt 2022

Prettig verblijf gehad.


Anoniem - Alleengaand in dec 2021

Immer gerne wieder


Hanny en Hedzer - Ouder stel in nov 2021

Leuk appartement in West
  • Basis is aanwezig.
  • Voor ons was de locatie in deze tijd van het jaar prima.
  • Mag wel langzamerhand beginnen met vervangen van meubels etc. Word wat oubollig.


Ewald Degen - Ouder stel in aug 2021

heerlijk verblijf


Zijlstra - Ouder stel in mei 2021

Geweldige locatie op een mooi eiland


A.Suermondt - Ouder stel in mei 2021

Prima plek


Monique - Vriendengroep in mei 2021

Eenvoudig maar compleet appartement met perfecte ligging
  • Goede locatie, vlakbij het centrum en mooi uitzicht op het Wad. Huisje en interieur was wat gedateerd maar alles was schoon en aanwezig.
  • Alles was schoon
  • Perfecte ligging


Gejo Mekkring - Ouder stel in apr 2021

Gezellig appartement met leuk uitzicht op het (stukje) wad


BW - Gezin met jonge kinderen in apr 2021

Prima plek voor een lang weekend weg!
  • Superfijn dat het dakterras ommuurd is. Ideaal met een baby
  • Goede indeling door met schuifdeuren de slaapkamer en woonkamer en de keuken af te sluiten


Jissink - Familiegroep in apr 2021

Appartement met eenvoudige huiselijke sfeer en subliem uitzicht.
  • Het uitzicht is prachtig, vanaf het balkon volg je hoog- en laagwater.
  • In de keuken is voldoende apparatuur aanwezig.
  • Alles oké bevonden.
  • Douche en toilet zijn op de benedenverdieping, dat zou lastig kunnen zijn, echter niet voor ons. We komen volgend jaar weer!


B. Wiechmann - Ouder stel in dec 2020

Uitstekende locatie


Catharina van Binnendijk - Ouder stel 1 huisdier in okt 2020

Heerlijke locatie, fijn uitzicht en knus


Sietsma - Ouder stel in okt 2020

Fijne plek
  • Ruim genoeg en meer dan voldoende inventaris
  • Genoeg inventaris,fijn bed
  • Op het oog schoon,ladefronten en bestek lade waren helaas vuil. Ook een sopdoekje boven op de kasten en douchekastje zou fijn zijn.
  • Dicht bij West centrum,bos,wad,prachtig uitzicht en fijn dakterras
  • ?30,00 voor linnengoed is aan de hoge kant


Jissink - Gezin met oudere kinderen in aug 2020

We komen zeker terug!
  • Het balkon met zicht op het wad is prachtig.
  • Bank en stoelen zitten goed. Matras is goed.
  • Prettig dat er een oven is en magnetron.
  • We konden huren van wo-vr. Dus 2 overnachtingen.
  • Graag meer aandacht voor de schoonmaak. (haren)
  • Als er ?30 voor wordt betaald mag je iets verwachten.
  • Nare geur in het appartement, opgelost na luchten.


Cocky Nagel - Ouder stel in mei 2020

een fijn plekje
  • dicht bij het centrum
  • balkon met uitzicht over de Waddenzee
  • balbon met uitzicht over de Waddenzee
  • alles zag er schoon uit


Sikke - Jong stel in mei 2020

Perfect verblijf
  • Dakterras met uizicht op de haven en vlak bij het centrum
  • alles is aanwezig , zelfs een wasmachine en ziet er allemaal keurig uit
  • Mooi dakterras met veel zon , leuke slaapkamer met tv en kamer met tv, keuken is ook alles aanwezig .


Cia Franssens - Ouder stel in jan 2020

prima plek, dicht bij het centrum
  • goed verzorgt
  • goede keuken en badkamer
  • prima
  • goed bed erg belangrijk!


Paula Kannegieter - Ouder stel 1 huisdier in dec 2019

Terschelling


Gerda van�?t Hul - Ouder stel in dec 2019

?


Hanny en Hedzer - Ouder stel in okt 2019



Anoniem - Ouder stel in apr 2019

top appartement


Toering - Ouder stel in jul 2018

Fijn verblijf
  • Hele fijne matrassen op het bed , naammerk van het matras zou zeer welkom zijn ;p) , verder is alles een +
  • Keuken was vettig , theepot die ik wou gebruiken was tè vies om beet te pakken , en er stond in het keukenkastje een kapotte theepot die niet te gebruiken was
  • Geen verbeterpunten , alleen is het jammer dat het toilet en douche op de benedenverdieping zitten.


Meer info van TS 3
Informatie over vakantie op op-Terschelling.nl:
Voorpagina Lastminute Beschikbaarheid Arrangementen VakantieplannerNieuwsSitemap
op-Terschelling.nl is onderdeel van opdeWadden.nl
opdeWadden.nlLastminuteBeschikbaarheidNoordzeekustgids

2000-2022 op-Terschelling.nl                 Privacyverklaring                 Sortering Zoek & Boek resultaten