BenB Bonnemareviews

 
BenB Bonnema is deelnemer aan op-Vakantie.nl > LangsdeKust.nl > opdeWadden.nl > op-Terschelling.nl


Samenvatting van reviews van BenB Bonnema

De 25 meest recente reviews worden getoond.


Algemeen

Locatie

Faciliteiten

Schoon

Comfort
Prijs/
Kwaliteit

Wij hanteren ons reviewbeleid.

Anoniem - Alleengaand in aug 2022

Uitstekende verblijfplaats


Carmen de Vries - Vriendengroep in aug 2022

Perfect vakantieadres
  • Ideaal aan het einde van winkelstraat in Midsland. Horeca en winkeltjes op een steenworp afstand
  • Top ontbijt. Mooie en schone douche. Grote tuin voor jezelf, heerlijk.


Fenny Visser - Ouder stel in aug 2022

Mooi verblijf op een uitstekende locatie
  • Prima locatie in het centrum van Midsland, temidden van winkels en terrassen.
  • Mooie sfeervolle kamer met eigen douche en toilet
  • Heerlijk bed en een mooie douche
  • Het ontbijt varieert en is ruim voldoende


Evelien M - Jong stel in aug 2022

Fijn verblijf
  • In vakantieperiode snachts wat gehorig ivm uitgaande jongeren van de campings in de buurt. Verder qua ligging perfect midden in het dorp en alles dichtbij. Ook maar 2 km richting strand
  • Prachtige kamer en badkamer. Alle gemakken voorzien en uitzicht op een mooie tuin met veel privacy


Hans & Ellen Leeuwarden - Ouder stel in aug 2022

B&B een mooi middelpunt op Terschelling.
  • Wanneer de jongeren zich `s nachts rustiger zouden houden dan scoort de locatie een 10 !!!
  • Iedere ochtend was het ontbijt een klein feestje. Steeds een lekkere verassing.


Ester Van Breemen - Vriendengroep in jul 2022

Heerlijk onderkomen
  • Midden in het centrum van Midsland,
  • Goed verzorgde ruime kamer,mooie badkamer,fijne tuin


Anja de Graaf - Ouder stel in jul 2022

Een hele fijne B&B met tuin


Rita van Dijk - Ouder stel in jul 2022

Beste B&B, niet verdr zoeken!!!
  • T enige minpunt is de weg die er een beetje dichtbij ligt, jongelui en verkeer
  • Alles wat je nodig hebt is ruim aanwezig
  • Alles wat je nodig hebt is ruim aanwezigx
  • Mooie locatie, fijn dat er een eigen stuk tuin bij gebruikt mag worden! Midden op t eiland, dus goede uitgangspositie om alles te verkennen


Anoniem - Jong stel in jun 2022

Heerlijke verblijfplaats om van daaruit Terschelling te ontdekken
  • B&B ligt mooi in het centrum van Midsland en vanuit daar ben je op de fiets ook zo bij het strand. Daarbij ook lekker centraal op het eiland en een prima uitvalsbasis.
  • Het was heerlijk schoon! Voelde me er meteen thuis en op mijn gemak (en normaal maak ik altijd alles zelf nog even schoon zodra ik ergens aankom).
  • Heerlijk bed, fijne zithoek en prima badkamer. Kunt lekker zelf koffie en thee zetten op de kamer en het is er dan ook zeer aangenaam.


Anoniem - Ouder stel in jun 2022

Relaxed
  • Bij aankomst stond een lekkere fles rode wijn klaar


Lisette van Baaren - Jong stel in mei 2022

Mooie b&b kamer met sfeer!
  • Aan de rand van het gezellige midsland waar altijd wel reuring is maar daar merk je in de b&b helemaal niets van! Fijne eigen tuin met privacy.
  • Echt een kamer met sfeer! Mooie badkamer, goed bed
  • Kamer en badkamer waren goed schoon!
  • Mooie kamer met een mooi bedrag per nacht


H. Pinkster - Ouder stel in mei 2022

Zeer aan te bevelen.


Fam Willems - Ouder stel in mei 2022

Uitstekend


R. Schell - Ouder stel in mei 2022

Fantastische BenB
  • Het ligt aan het eind van een leuke winkel/restaurant straat en toch heel erg rustig
  • Alles is aanwezig wat je nodig hebt het ontbreekt je aan niets
  • Schone BenB, aardige eigenaren. Fantastisch ontbijt. En super dienstverlening, onze koffers werden door de eigenaar naar ons volgende verblijf gebracht.


Jan willem Steenbeek - Jong stel in apr 2022

Prima donna
  • Alles was er , maar wat er hoort te zijn
  • Verzorgt
  • Prima
  • Nee
  • Trekker in douche,ramem tegels droogtrekken


Anoniem - Alleengaand in mrt 2022

Aanrader voor fijne vakantie
  • Lekkere fles wijn stond klaar als warm welkom.
  • Het verblijf mag wel iets minder `contactloos`. De ontvangst wat meer persoonlijk en met echte aandacht. Hetzelfde geldt voor het vertrek: ik mocht de sleutel in het appartement laten en de deur achter me dichttrekken. Ik miste daardoor het gevoel dat ik een gast was. Alles is verder goed geregeld, zowel de accomodatie als de informatiebrief op de kamer. Dat stukje persoonlijke aandacht voor de gast zou het helemaal afmaken. Verder prima onderkomen en erg genoten. Zeker aan te bevelen om te boeken voor een fijne vakantie op Terschelling:-)


Sipke Folkertsma - Ouder stel in mrt 2022

Fjoertoer 2022


H d P - Ouder stel in feb 2022

TOP weekend Terschelling
  • We misten vleeswaren bij het ontbijt.


Bronsink - Ouder stel in dec 2021

Prima
  • Prima kamer, goede sevice, vriendelijke mensen


Ursula en Roel Warringa - Ouder stel in nov 2021

Stijlvolle, complete B&B met uitstekende ligging
  • Iets meer toiletpapier en zeep zou wel fijn zijn.


J Hoogeveen - Alleengaand in nov 2021

Heerlijke B&B
  • Veel privacy door eigen ingang


Richard en Jet - Ouder stel in sep 2021

Prima kamer en bed
  • Een heel mooi tuin ter beschikking
  • Een kleine trekker in de douche
  • Een plakje vleeswaar bij het ontbijt


Jose & Jetty - Vriendengroep in sep 2021

Heerlijke B&B
  • Op loopafstand van de gezelligheid. Ideaal.
  • Alles erop en eraan. Koffie, thee op de kamer. Lekkere grote tuin!
  • Super!
  • Heerlijk bed en zitje om aan te ontbijten.


Jan en Gea Haasjes - Ouder stel in sep 2021

Fijne, ruime en rustige B&B in het gezellige centrum van Midsland


ton frederiks - Ouder stel in sep 2021

voor herhaling
  • vleeswaren bij het ontbijt


Meer info van BenB Bonnema
Informatie over vakantie op op-Terschelling.nl:
Voorpagina Lastminute Beschikbaarheid
op-Terschelling.nl is onderdeel van opdeWadden.nl
opdeWadden.nlLastminuteBeschikbaarheidWaddengidsNoordzeekustgidsMeer Vakantie...

© 2000-2022 op-Terschelling.nl                       Privacyverklaring                 Sortering Zoek & Boek resultaten